Terapia “Healing Power” - Masaj plantar

healing powerPromotie MasajPrincipala cauză a îmbolnăvirilor curente sunt toxinele din alimentaţie ce se stochează la nivelul plămânilor, rinichilor, ficatului, vezicii biliare şi a colonului. Reflexoterapia aduce beneficii in afectiuni precum perturbari legate de circulatia sangelui, inclusiv circulatia periferica, reumatism, dureri de picioare sau maini, afectiuni cardiace, osteoporoza, alergie, dureri de cap, migrena, insomnia, tulburari endocrine – metabolice ale tiroidei, paratiroide, suprarenale, diabet, afectiuni legate de functionarea aparatului genital si digestive, afectiuni neurologice, ORL, probleme legate de obezitate, un nivel mare de toxine acumulat in corp.

Terapia Bowen – “Puterea de vindecare se afla in fiecare dintre noi”. O formulă unică de reechilibrare neuro-musculară care lucrează, în principal, prin sistemul nervos, asupra sistemelor osos şi muscular. Printr-un număr de mişcări delicate, practicate cu degetele, asupra muşchilor şi ţesuturilor articulare, se transmit mesaje în interiorul corpului, de reactivare a memoriei celulare, a unei stări ideale, de relaxare şi echilibru. Odată ce s-a realizat relaxarea totală a corpului, se activează abilitatea proprie organismului de a redresa orice problemă a corpului şi a minţii, prin readucerea acestora la echilibru şi armonie. Total neinvazivă, terapia Bowen este recomandată pentru oricine, de la copii la adulti.

Afecțiunile tratate prin terapia Bowen sunt probleme scheleto-musculare și articulare (accidentări sportive, sciatică, umăr întepenit, probleme la genunchi, luxații ale gleznei, restricție de mișcare a gâtului, dureri de spate, boli profesionale), afecțiuni ale organelor interne (probleme la rinichi, ficat, vezică biliară, stomac și intestine), infertilitate, chisturi ovariene și fibroame uterine, dezechilibre hormonale și emoționale, stres și oboseală cronică, migrene și dureri de cap, afecțiuni respiratorii, bronșite și astm, boli ale sistemului imunitar, sechele după accidente vasculare, alergii, rinite, Enuresis (incontinență nocturnă la copii), afecțiuni neurologice.

Deep Tissue – Terapia se concentrează pe realinierea straturile profunde ale mușchilor și țesutului conjunctiv. Masajul constă în manevre mai lente dar profunde care se adresează la anumite segmente ale corpului și în special țesuturilor "problematice", la fascicole, tendoane sau ligamente care sunt implicate, atenuând și eliminând contracțiile și durerile. Este util mai ales pentru zonele tensionate cronic și contractate, cum ar fi gât rigid, senzație de constractie de spate, umeri și gât. într-un mediu tot mai activ și solicitant, masajul Deep Tissue este ideal înlăturând imediat senzația de oboseală. Deep Tissue este, la bază, o terapie medicală specială care acționează în profunzime, înlăturând toate consecințele unui stil de viață caracterizat de stres și tensiune. Reflexoterapia combinată cu tehnici de masaj complexe va vor echilibra, ameliora sau vindeca multe afecțiuni fără a fi nevoie de medicamente!

Tip Serviciu Durata Preţ în RON
Masaj plantar + Terepia Bowen 80' 135
Masaj plantar + Terapia Deep Tissue 80' 135

Pentru programări puteţi să ne contactaţi la numerele de telefon afişate sau să folosiţi formularul de Rezervări Online

tratamente faciale naturys promo

Program Centru

Masaj Bucuresti

Vă asteptăm cu drag în locaţia salonului aiMasaj.ro, conform programului afişat:

Luni - Vineri: 09:00 - 21:00;
Sâmbătă: 09:00 - 16:00;
Duminică: închis.

Apelaţi: 0742.689.685


Rezervarea este valabilă numai după ce primiţi email-ul nostru de confirmare!

Rezervă Online

www.aimasaj.ro