Terapia “Loving Hands” - Masaj lomi lomi + Stretching pasiv

loving handsPromotie Masaj BucurestiMasajul Lomi Lomi sau masajul Loving Hands cum i se mai spune este masajul în spirit hawaiian prin care mișcările sunt fluide și ample, asemenea unor valuri care se plimbă pe corp, masându-se astfel mai multe părți ale corpului în același timp. Astfel, un antebraț poate masă umărul, iar celălalt șoldul. Această posibilitate ajută pacientul să se relaxeze complet pentru că este foarte dificil pentru creier să se concentreze în același timp asupra a două sectoare diferite.

Masajul Lomi Lomi este recomandat pentru durerile de ceafă, de umeri și spate, problemele legate de stress, migrene, probleme circulatorii și respiratorii, insomnie, scăderea sistemului imunitar, depresie, traumatisme și lipsa de încredere în sine. Fiecare căutăm în permanență armonia și iubirea, iar caracteristică masajului Lomi Lomi este conexiunea afectivă dintre pacient și practician. Masajul suav Lomi Lomi combinat cu elemente de Stretching pasiv ușoare crește amplitudinea de mișcare, streching-ul static ajutând la eliberarea spasmelor din cauza exercițiilor fizice, fiind folosit pentru a reduce oboseală musculară și a reda tonusul. De aceast masaj aveți nevoie pentru a va revitaliza corpul și a va răsfață simțurile cu arome exotice... Și asta fără viză, pașaport sau sume mari cheltuite!

Tip Serviciu Durata Preţ în RON
Masaj Lomi Lomi individual 50' 90
Masaj Lomi Lomi + Stretching pasiv - feminin 50' 130
Masaj Lomi Lomi + Stretching pasiv - masculin 50' 130

Pentru programări puteţi să ne contactaţi la numerele de telefon afişate sau să folosiţi formularul de Rezervări Online

 

Salon Schedule

program3

You're welcomed with warmth in the aiMasaj.ro salon’s location, in addition the displayed schedule:

Monday - Friday: 09:00 - 21:00;
Saturday: 09:00 - 16:00;
Sunday: closed.


Reservation is valid only after you receive our confirmation email!

Book Online

To provide you with better services, www.aimasaj.ro uses cookies. By continuing to use our site, you accept and agree to our Terms, Conditions and Privacy Policy.