Drenaj Limfatic

Drenaj limfatic BucurestiPromotie Drenaj LimfaticDacă sistemul limfatic nu funcționează cum ar trebui, la început resimți doar astenia, lipsa poftei de viață, răceli frecvente, după care apar și semne precum edemele membrelor, accentuarea aspectului de celulită pe coapse și fese și chiar apariția vaselor sparte.

Principală cauză a disfuncției sistemului limfatic rămâne sedentarismul, potențat de alimentația necoresunzatoare și aportul hidric insufficient. Drenajul limfatic este un masaj ușor combinat cu aplicarea presiunii ușoare asupra ganglionilor limfatici, puncte cheie din organism unde se adună toxine pentru a fi drenate în sistemul circulator limfatic. Ganglionii limfatici se găsesc în regiunea gâtului, a sânilor, abdomenului, în zona inghinală și a genunchilor.

Drenajul limfatic asigură o curățire și o regenerare profundă a organismului, îmbunătăteste sistemul imunitar, ameliorează calitatea somnului și a unor probleme circulatorii. Tot prin drenajul limfatic se stimulează eliminarea apei stagnante din organism și se ameliorează aspectul de coajă de portocală a pielii, mult temută și nedorită celulită, care deși nu este o boală, afectează starea de bine a majoritătii femeilor. Drenajul limfatic este abonamentul dumneavoastră la sănătate!

Tip Serviciu Durata Preţ în RON
Masaj drenaj limfatic manual 80' 165

Pentru programări puteţi să ne contactaţi la numerele de telefon afişate sau să folosiţi formularul de Rezervări Online

 

 

Centro Orario

program3

Vi aspettiamo alla sede del salone aiMasaj.ro secondo l’orario visualizzato:

Lunedi - Venerdì: 09:00 - 21:00;
Di Sabato: 09:00 - 16:00;
La Domenica: chiuso.


La prenotazione è valida solo dopo aver ricevuto la nostra e-mail di conferma!

Prenota Online

Utilizziamo i cookie per assicurarti di darti la migliore esperienza sul nostro sito web. Se continui ad utilizzare questo sito, assumeremo che tu ne sia felice.