Hot Stone MassageHot Stone Massage / Masaj cu pietre calde

masaj nouMasajul cu pietre vulcanice reprezinta o combinatie de mai multe terapii - hidroterapia, aromoterapia si termoterapia. Caldura emanata de pietre relaxeaza in profunzime muschii, iar temperatura ridicata produce transpiratie, prin care sunt eliminate toxinele din organism.

Promotie masaj de relaxare

Masaj Pietre Calde

Un lucru spectaculos la aceasta terapie bazata pe roci vulcanice este acela ca pietrele „simt“ locul unde are corpul nevoie de ajutor si se apuca de treaba. De aceea unele se racesc mai repede decat celelalte, pentru ca lucreaza intens sa elimine dezechilibrul din organism. Odata indepartat obstacolul energetic, circulatia sangvina incepe sa functioneze la capacitate maxima si odata cu ea si functiile de detoxifiere ale ficatului, rinichilor si colonului. Astfel sunt distruse energiile negative care produc dezechilibre in corp si se reface echilibrul si armonia psihica si fizica.

Sunt insa si contraindicatii in tratamentul cu pietre calde respectiv: probleme cu circulatia periferica, diabet, hipertensiune arteriala, sarcina cu risc, intoleranta la caldura, boli si afectiuni ale inimii, cei care au arsuri, psoriazis, cancer de piele, dermatita, eczeme, acnee, piele inflamata sau cu rani, herpes sau orice afectiune a pielii, artrita reumatoida.

Dupa cateva sedinte de masaj cu pietre calde / hot stone massage, dincolo de o relaxare profunda, simptomele privind dureri musculare, afectiuni ale coloanei vertebrale, insomnii, circulatie periferica deficitara, dureri reumatice sunt ameliorate, astfel incat cu greu vei gasi o alta procedura care sa vina in intampinarea nevoilor tale de relaxare si de mentinere a sanatatii si supletii corpului.

Tip Serviciu Durata Preţ în RON
Hot Stone Massage 80' 160

Pentru programări puteţi să ne contactaţi la numerele de telefon afişate sau să folosiţi formularul de Rezervări Online

 

Centro Orario

program3

Vi aspettiamo alla sede del salone aiMasaj.ro secondo l’orario visualizzato:

Lunedi - Venerdì: 09:00 - 21:00;
Di Sabato: 09:00 - 16:00;
La Domenica: chiuso.


La prenotazione è valida solo dopo aver ricevuto la nostra e-mail di conferma!

Prenota Online

Utilizziamo i cookie per assicurarti di darti la migliore esperienza sul nostro sito web. Se continui ad utilizzare questo sito, assumeremo che tu ne sia felice.