Terapia “Slim & Health” - Remodelare Corporala

slimPromotie MasajPrin drenajul limfatic se stimulează eliminarea apei stagnante din organism și se ameliorează aspectul de coajă de portocală a pielii, mult temută și nedorită celulită, care deși nu este o boală, afectează starea de bine a majoritătii femeilor. Drenajul limfatic are rol detoxifiant, anti-aging, ameliorează ridurile, cicatricile, eczemele, ajută la eliminarea grăsimilor, crește imunitatea, crește tranzitul intestinal.

Masajul anticelulitic este ideal datorită faptului că are un impact puternic asupra sistemului circulator. În plus, masarea zonelor cu celulită presupune îndepărtarea grăsimii din zonele asupra cărora exercițiile fizice nu au foarte mare efect, cum ar fi partea interioară a genunchilor și cea superioară a coapsei.

Pentru rezultate deosebite, aceste două tehnici combinate, drenaj limfatic și masaj anticelulitic, sunt executate folosind creme de remodelare corporală de calitate premium, având în componența lor alge marine și uleiuri esențiale ce oferă un efect de lungă durată. Produsele au o superconcentratie de ingredienți activi și efectele benefice ale apei termale și ale apei de mare. Amestecul de șase alge marine și extractele de portocale amare, iederă și cafea, asigură o acțiune ultraintensiva împotrivă reținerilor de apă.cu ajutorul amestecului de extract de castan și uleiuri de caise, macadamia și piersici, pielea devine progresiv mai netedă și mai compactă. Rezultatele sunt încă de la primele aplicări iar zonele tratate mai ferme și mai tonifiate; apoi, ședință după ședință, rezultatele sunt consolidate, depozitele de grăsime sunt reduse, curburile corpului devin mai armonioase iar siluetă este redefinită. Nu lăsați micile imperfecțiuni ale corpului să vă strice cheful de vacanță! Suntem aici pentru a vă ajuta să vă bucurați din plin de soare, plajă și costumul dumneavoastră de baie!

Tip Serviciu Durata Preţ în RON
Masaj drenaj limfatic + Masaj anticelulitic 80' 170

Pentru programări puteţi să ne contactaţi la numerele de telefon afişate sau să folosiţi formularul de Rezervări Online

Centro Orario

program3

Vi aspettiamo alla sede del salone aiMasaj.ro secondo l’orario visualizzato:

Lunedi - Venerdì: 09:00 - 21:00;
Di Sabato: 09:00 - 16:00;
La Domenica: chiuso.


La prenotazione è valida solo dopo aver ricevuto la nostra e-mail di conferma!

Prenota Online

Utilizziamo i cookie per assicurarti di darti la migliore esperienza sul nostro sito web. Se continui ad utilizzare questo sito, assumeremo che tu ne sia felice.