Masaj Anticelulitic

Masaj anticeluliticPromotie masaj nticeluliticSă scapi de celulită nu este întocmai uşor. Dar, dacă vom îmbina o dietă sănătoasă cu câteva exerciţii fizice şi cu anumite tehnici eficiente de masaj, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Masajul anticelulitic este ideal datorită faptului că are un impact puternic asupra sistemului circulator și limfatic. În plus, masarea zonelor cu celulită presupune îndepărtarea grăsimii din zonele asupra cărora exercițiile fizice nu au foarte mare efect, cum ar fi partea interioară a genunchilor și cea superioară a coapsei.

Masajul anticelulitic nu tratează definitiv și complet celulită, însă poate contribui cu siguranță la uniformizarea suprafeței pielii prin ascunderea depunerilor de țesut adipos vizibile sub formă umflăturilor inestetice.

Intrucât masajul anticelulitic ajută la eliminarea toxinelor dintre țesuturi, iar celulita se formează și din pricina acumulării excesive de toxine, se poate preveni cu ajutorul sau formarea altor depuneri adipoase inestetice pe viitor. In plus, pentru că este un tratament local, permite obținerea remodelării corporale dorite, insistandu-se asupra zonelor cu probleme.

Tip Serviciu Durata Preţ în RON
Masaj anticelulitic 50' 75
Masaj anticelulitic segmentar 30' 50

Pentru programări puteţi să ne contactaţi la numerele de telefon afişate sau să folosiţi formularul de Rezervări Online

tratamente faciale naturys promo

Program Centru

Masaj Bucuresti

Vă asteptăm cu drag în locaţia salonului aiMasaj.ro, conform programului afişat:

Luni - Vineri: 09:00 - 21:00;
Sâmbătă: 09:00 - 16:00;
Duminică: închis.

Apelaţi: 0742.689.685


Rezervarea este valabilă numai după ce primiţi email-ul nostru de confirmare!

Rezervă Online

Pentru a va oferi servicii mai bune, www.aimasaj.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.