Masaj Combinat

Masaj combinat bucurestiPromotie Masaj combinatCombinații de diferite tehnici de masaj adecvate necesităților dumneavoastră pentru efecte imediate și pe termen lung: Masaj de relaxare - are un efect liniștitor asupra sistemului nervos și contribuie la relaxarea mușchilor, la eliminarea celulelor moarte de pe piele, reduce semnificativ tensiunea arterială și contracțiile muscular.

Masaj terapeutic - face parte din procedurile de recuperare medicală fiind unul din cele mai eficiente metode de tratare și prevenire a durerii, în mod non-invaziv și sigur de vindecare, acest tip de masaj fiind o opțiune sănătoasă pentru îmbunătățirea calității vieții.

Reflexoterapia a€“ prin presarea unor zone reflexogene ale organismului, reflexoterapia aduce beneficii în multiple afecțiuni: reumatism, circulație, afecțiuni cardiace, osteoporoză, alergie, insomnie, tulburări endocrine, suprarenale, diabet, afecțiuni genitale și digestive, afecțiuni neurologice, ORL, obezitate, ajută la detoxifiere. Dar, dacă vom îmbina o dietă sănătoasă cu câteva exerciţii fizice şi cu anumite tehnici eficiente de masaj, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Tip Serviciu Durata Preţ în RON
Masaj combinat alternativ feminin 50' 80
Masaj segmentar combinat feminin 30' 50
Masaj combinat alternativ masculin 50' 85
Masaj segmentar combinat alternativ masculin 30' 50

* Combinat: relaxare / masaj anticelulitic / reflexoterapie / terapeutic

Pentru programări puteţi să ne contactaţi la numerele de telefon afişate sau să folosiţi formularul de Rezervări Online

 

Program Centru

Masaj Bucuresti

Vă asteptăm cu drag în locaţia salonului aiMasaj.ro, conform programului afişat:

Luni - Vineri: 09:00 - 21:00;
Sâmbătă: 09:00 - 16:00;
Duminică: închis.

Apelaţi: 0742.689.685


Rezervarea este valabilă numai după ce primiţi email-ul nostru de confirmare!

Rezervă Online

Pentru a va oferi servicii mai bune, www.aimasaj.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.