Masaj Reflexogen

Masaj reflexogenPromotie masaj reflexogenEste o metodă de tratament simplă şi eficace, cu provenienţă din Extremul Orient şi are ca activitate de bază activarea prin presare a unor zone reflexogene ale organismului situate pe suprafaţa corpului, în general la distanţă faţă de organele pe care le reprezintă. Se cunosc zone de proiecţie la nivelul pavilionului urechii, limbii, tălpilor, palmelor, coloanei, intestinului gros. Putem spune că orice organ este proiectat pe orice suprafaţă a corpului şi pe orice suprafaţă a corpului este proiectat orice organ. Prin presarea şi activarea acestor zone, se facilitează circulaţia sanguină, care impune accelerarea transportului de toxine spre organele de eliminare sau de detoxifiere şi dupa mai multe şedinţe cristalele se elimină, îmbunătăţind starea de sănătate. Cauzele depunerilor toxice sunt multiple şi depind de specificul biologic al fiecărui individ.

Principala cauză a îmbolnăvirilor curente sunt toxinele din alimentație ce se stochează la nivelul plămânilor, rinichilor, ficatului, vezicii biliare și a colonului. Reflexoterapia aduce beneficii în afecțiuni precum perturbări legate de circulația sângelui, inclusiv circulația periferică, reumatism, dureri de picioare sau mâini, afecțiuni cardiace, osteoporoză, alergie, dureri de cap, migrenă, insomnia, tulburări endocrine – metabolice ale tiroidei, paratiroide, suprarenale, diabet, afecțiuni legate de funcționarea aparatului genital și digestive, afecțiuni neurologice, ORL, probleme legate de obezitate, un nivel mare de toxine acumulat în corp.

Tip Serviciu Durata Preţ în RON
Masaj reflexoterapie 50' 70
Masaj segmentar reflexoterapie 30' 50

Pentru programări puteţi să ne contactaţi la numerele de telefon afişate sau să folosiţi formularul de Rezervări Online

 

tratamente faciale naturys promo

Program Centru

Masaj Bucuresti

Vă asteptăm cu drag în locaţia salonului aiMasaj.ro, conform programului afişat:

Luni - Vineri: 09:00 - 21:00;
Sâmbătă: 09:00 - 16:00;
Duminică: închis.

Apelaţi: 0742.689.685


Rezervarea este valabilă numai după ce primiţi email-ul nostru de confirmare!

Rezervă Online

Pentru a va oferi servicii mai bune, www.aimasaj.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.