Masaj Terapeutic

Masaj terapeuticPromotie masaj terapeuticMasajul terapeutic face parte din procedurile de recuperare medicală fiind unul din cele mai eficiente tratamente în cazul multor afecțiuni. Este utilizat în tratarea unor probleme, precum durerile musculare și articulare, anxietate, stres, insomnie, îmbunătățind circulația, dar și funcțiile neurologice, ajută la crearea echilibrului și armoniei interioare. De asemenea, masajul eliberează endorfină, ajutând la reducerea depresiei și la calmare, la diminuarea durerii asociate cu bolile în fază terminală, acordând sprijin și reducând efectele stresului emoțional. Poate fi utilizat pentru îngrijirea persoanelor cu handicap, precum și a sportivilor (în urmă unor posibile accidentări), îmbunătățind performanțele acestora.

Masajul terapeutic adopta filosofia conform căreia organismul știe cum să se vindece singur, iar atingerea este semnalul organismului Masajul terapeutic este una dintre cele mai puternice metode de tratare și prevenire a durerii, în mod non-invaziv și sigur de vindecare, acest tip de masaj fiind una dintre cele mai sănătoase opțiuni pentru pentru îmbunătățirea calității vieții.

Apelați cu încredere la un astfel de masaj, informați terapeutul nostru asupra trecutului dumneavoastră medical, iar acesta vă va ajută să deveniți mai conștienți de importantă sănătății propriului corp.

Tip Serviciu Durata Preţ în RON
Masaj terapeutic feminin 50' 75
Masaj terapeutic segmentar feminin 30' 50
Masaj terapeutic masculin 50' 80
Masaj terapeutic segmentar masculin 30' 50

Pentru programări puteţi să ne contactaţi la numerele de telefon afişate sau să folosiţi formularul de Rezervări Online

 

tratamente faciale naturys promo

Program Centru

Masaj Bucuresti

Vă asteptăm cu drag în locaţia salonului aiMasaj.ro, conform programului afişat:

Luni - Vineri: 09:00 - 21:00;
Sâmbătă: 09:00 - 16:00;
Duminică: închis.

Apelaţi: 0742.689.685


Rezervarea este valabilă numai după ce primiţi email-ul nostru de confirmare!

Rezervă Online

Pentru a va oferi servicii mai bune, www.aimasaj.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.