Aliona
- 34 ani -
Un loc dedicat relaxarii cu terapeuti profesionisti dedicati artei masajului! Am beneficiat de rezultate peste asteptari ori de cate ori am venit, iar preturile sunt accesibile avand in vedere calitatea serviciilor oferite de aimasaj.ro. De cate ori am ocazia, voi recomanda aceasta oaza de relaxare si buna dispozitie.
 
Gabriela
- 39 ani -
Intr-o perioda in care stresul ne afecteaza de cele mai multe ori fizic, o solutie care este accesibila pentru oricine este masajul de relaxare sau terapeutic. Va veti simti vizibil mai bine chiar dupa prima sedinta.
 
Anca Elena
- 28 ani -
Am ales centrul aimasaj datorita amplasarii centrale, dar am revenit deoarece am beneficiat de un tratament extraordinar de fiecare data. O experienta de nota 10 + :)
 
Madalina Gabriela
-23 ani -
Un loc relaxant unde te incarci cu energie pozitiva si te relaxezi total uitand de toate problemele. Cu siguranta voi reveni.
 
Razvan Matei
- 38 ani -
Am experimentat masajul terapeutic realizat de specialistii de la aimasaj si am ramas placut impresionat. Personalul este foarte bine pregatit, de altfel intregul pachet de servicii este unul profesional, motiv pentru care le-am spus si prietenilor despre centru.
 
Mihaela Vlador
- 44 ani -
In Bucuresti, oferta saloanelor de masaj este foarte diversificata, cu toate acestea am avut cateva experiente mai putin placute. Totusi la centru aimasaj oamenii sunt f bine pregatiti iar preturile sunt accesibile.
 
Cristina Ieremia
- 22 ani -
Merita incercat, orice corp are nevoie de un rasfat de sanatate.
 
George
- 23 ani -
La mine se vad imbunatatirile de la primele sedinte, multumesc pentru masajul terapeutic oferit, o echipa super.
 
Dana
- 36 ani -
aiMasaj.ro e locul in care revii cu placere, datorita atat serviciilor foarte bune, a preturilor mici cat si a atmosferei "de acasa"... si de unde pleci mai relaxata si mai luminoasa. Recomand cu caldura acest salon.
 
Mariana
- 30 ani -
Pentru toate mamicile care nu au apelat inca la un masaj pentru gravide, pot sa va impartasesc ca este una din cele mai bune solutii de relaxare, fara posibile efecte adverse si accesibil oricui. Am ramas uimita de faptul ca aproape mi-au disparut incordarile zilnice, si in plus am o stare de spirit vizibil mai buna.
 
Alexandra Alexandru
- 50 ani -
Merg regulat la sedintele oferite de aimasaj.ro si sunt foarte multumita de rezultate. Am scapat de celulele moarte care apar odata cu varsta.
 
B. Razvan
- 32 ani -
Dupa minim 6 ore de stat pe scaun la birou chiar este util un masaj de relaxare, simti ca te pune pe picioare, va felicit.
 

tratamente faciale naturys promo

Program Centru

Masaj Bucuresti

Vă asteptăm cu drag în locaţia salonului aiMasaj.ro, conform programului afişat:

Luni - Vineri: 09:00 - 21:00;
Sâmbătă: 09:00 - 16:00;
Duminică: închis.

Apelaţi: 0742.689.685


Rezervarea este valabilă numai după ce primiţi email-ul nostru de confirmare!

Rezervă Online

Pentru a va oferi servicii mai bune, www.aimasaj.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.