Procedura “Access Bars

Recomandat in suparari, depresie, tulburari de somn, anxietate, frigiditate, stres post traumaic, relatii dificile, oboseala cronica, lipsa dorintei de viata, in timpul sarcinii, inainte si dupa interventii chirurgicale, blocaje emotionale, procedeul de rulare a Bars (cele 32 de puncte energetice de pe cap) este procedeul prin care poti schimba in bine multe aspect din viata ta.

Bars sunt 32 de puncte pe cap unde ai stocate toate gandurile, ideile, convingerile, emotiile si atitudinile pe care le-ai crezut importante in toata viata ta. Aceste puncte, atunci cand sunt atinse usor, vor incepe sa elibereze toate locurile care te fac sa functionezi pe pilot automat in loc sa functionezi constient.

Vei incepe sa fii mai prezent, vei invata sa primesti, nu vei mai proiecta tot timpul trecutul tau asupra viitorului. Este ca atunci cand apesi butonul de stergere din computerul tau si creezi spatiu liber pentru posibilitati viitoare si schimbari in toate ariile vietii.

Este o metoda dinamica de eliberare a tuturor blocajelor emotionale, mentale si fizice.

Procedura Access Bars

Tip Serviciu Durata Preţ în RON
Procedura “Access Bars" 80' 140

Pentru programări puteţi să ne contactaţi la numerele de telefon afişate sau să folosiţi formularul de Rezervări Online

Program Centru

Masaj Bucuresti

Vă asteptăm cu drag în locaţia salonului aiMasaj.ro, conform programului afişat:

Luni - Vineri: 09:00 - 21:00;
Sâmbătă: 09:00 - 16:00;
Duminică: închis.

Apelaţi: 0742.689.685


Rezervarea este valabilă numai după ce primiţi email-ul nostru de confirmare!

Rezervă Online

Pentru a va oferi servicii mai bune, www.aimasaj.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.