×

Eroare

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but promotie2/img5.jpg is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Va asteptam la centrul aiMasaj sa intampinam primavara si sa ne revigoram corpul!

{galerie width=250 height=167 alignment=left}promotie2/img5.jpg{/galerie}
Suntem in plina primavara, este timpul sa ne relaxam mintea, sa zambim mai mult, sa ne detoxifiem, hidratam si sa ne remodelam corpul!


In Luna Mai, la centrul aiMasaj va puteti combina propriul tratament de sanatate si relaxare sau puteti sa va alegeti din cadourile noastre de primavara::


    • Pachet pentru EA si EL
    • OFERTA pentru Gravidute si Mamici

Durerile de spate sunt iminente in perioada sensibila a sarcinii si dupa nastere. Gravidutele au nevoie de masaj cosmetic, ca metoda de preventie pentru ca pielea sa nu ramana cu vergeturi si terapeutic sau drenaj limfatic, masajul relaxand viitoarea mamica, ajutand-o sa previna retentia apei in tesuturi, redandu-i tonusul muscular si starea de confort.

  • Masaj graviduta numai 45 Ron - 50 minute de sanatate si relaxare
  • ABONAMENT masaj anticelulitic 5 sedinte + UNA GRATUIT doar 300 RON!

Fa-ti o programare acum la centrul aiMasaj si noi avem grija de bunastarea ta fizica si mentala!

In plus toata luna Aprilie puteti sa va achizitionati abonamente de masaj, abonamente de relaxare si sanatate, astfel:

  • Achitati 10 sedinte din orice tip de masaj si beneficiate de 12 sedinte (plata poate fi de 50% la achizitionarea pachetului, iar diferenta de 50% o platiti dupa primele 6 sedinte)!

Sau

  • Achitati 5 sedinte din orice tip de masaj si beneficiate de 6 sedinte (plata poate fi de 50% la achizitionarea pachetului, iar diferenta de 50% o platiti dupa primele 3 sedinte)!

Sau

  • Achizitionati acum un minim de 5 sedinte din orice tip de masaj si beneficiati de un discount de 20% la pretul din lista!

Pentru ca ne dorim mentinerea si imbunatatirea sanatatii Dumneavoastra!

Echipa aiMasaj

Promotie valabila pana la 31 Mai 2015

Pentru a va oferi servicii mai bune, www.aimasaj.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.