Terapia “Healing Power” - Masaj plantar

healing powerPromotie MasajPrincipala cauză a îmbolnăvirilor curente sunt toxinele din alimentaţie ce se stochează la nivelul plămânilor, rinichilor, ficatului, vezicii biliare şi a colonului. Reflexoterapia aduce beneficii in afectiuni precum perturbari legate de circulatia sangelui, inclusiv circulatia periferica, reumatism, dureri de picioare sau maini, afectiuni cardiace, osteoporoza, alergie, dureri de cap, migrena, insomnia, tulburari endocrine – metabolice ale tiroidei, paratiroide, suprarenale, diabet, afectiuni legate de functionarea aparatului genital si digestive, afectiuni neurologice, ORL, probleme legate de obezitate, un nivel mare de toxine acumulat in corp.

Deep Tissue – Terapia se concentrează pe realinierea straturile profunde ale mușchilor și țesutului conjunctiv. Masajul constă în manevre mai lente dar profunde care se adresează la anumite segmente ale corpului și în special țesuturilor "problematice", la fascicole, tendoane sau ligamente care sunt implicate, atenuând și eliminând contracțiile și durerile. Este util mai ales pentru zonele tensionate cronic și contractate, cum ar fi gât rigid, senzație de constractie de spate, umeri și gât. într-un mediu tot mai activ și solicitant, masajul Deep Tissue este ideal înlăturând imediat senzația de oboseală. Deep Tissue este, la bază, o terapie medicală specială care acționează în profunzime, înlăturând toate consecințele unui stil de viață caracterizat de stres și tensiune. Reflexoterapia combinată cu tehnici de masaj complexe va vor echilibra, ameliora sau vindeca multe afecțiuni fără a fi nevoie de medicamente!

Tip Serviciu Durata Preţ în RON
Masaj plantar + Terapia Deep Tissue 80' 135

Pentru programări puteţi să ne contactaţi la numerele de telefon afişate sau să folosiţi formularul de Rezervări Online

tratamente faciale naturys promo

Program Centru

Masaj Bucuresti

Vă asteptăm cu drag în locaţia salonului aiMasaj.ro, conform programului afişat:

Luni - Vineri: 09:00 - 21:00;
Sâmbătă: 09:00 - 16:00;
Duminică: închis.

Apelaţi: 0742.689.685


Rezervarea este valabilă numai după ce primiţi email-ul nostru de confirmare!

Rezervă Online

Pentru a va oferi servicii mai bune, www.aimasaj.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.