Tratament profesional impotriva imperfectiunilor cauzate de celulita

slimming evolution cu bandaje

Dacă va doriti un tratament de remodelare corporală care să lupte intr-adevar cu imperfecțiunile pielii, cauzate de celulită si lipsă de tonifiere sau fermitate, atunci optati pentru tratamentul profesional Natùrys cu bandaje.

Bandajele de unică folosinţă utilizate in timpul acestui tratament sunt impregnate cu gel delicat care conţine un procent ridicat de sare de la Marea Moartă. Aceste bandaje sunt usor de aplicat și îndepărtat de pe corp, având efect de detoxifiere a pielii.

Ajută la eliminarea toxinelor și a lichidelor în exces, creând un efect de tip saună printr-un proces de osmoză. Tratamentul complex imbunatateste fermitatea si tonusul pielii datorita efectului puternic de dizolvare a depozitelor de grasime. Datorita actiunii termo-active moderate, tratamentul nu ere efect negativ asupra capilarelor

tratamente faciale naturys promo

Program Centru

Masaj Bucuresti

Vă asteptăm cu drag în locaţia salonului aiMasaj.ro, conform programului afişat:

Luni - Vineri: 09:00 - 21:00;
Sâmbătă: 09:00 - 16:00;
Duminică: închis.

Apelaţi: 0742.689.685


Rezervarea este valabilă numai după ce primiţi email-ul nostru de confirmare!

Rezervă Online

Pentru a va oferi servicii mai bune, www.aimasaj.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.