Tratamente faciale

Pentru ca sanatatea si frumusetea nu sunt o moda ci o exigenta, de acum in centrul aiMasaj, prin utilizarea produselor Naturys venim in intampinarea exigentelor si nevoilor dvs. pentru ingrijirea faciala.

Brandul Natùrys a castigat premiul pentru "CEL MAI BUN BRAND DE PRODUSE BIO AL ANULUI" in cadrul concursului organizat de Cosmopolitan HONG KONG.

Produsele Natùrys sunt create de BEMA COSMETICI, o companie cu experienta de peste 40 de ani in cosmetica profesionala. Aceste produse utilizate in efectuarea tratamentelor cosmetic profesionale pentru ingrijirea fetei sunt:

naturys
 • De origine naturală
 • Fără coloranţi
 • 100% certificate BIO
 • Cu extracte obţinute din agricultură ecologică
 • Cu extracte pure fără solvenţi
 • Testate dermatologic
 • Controlate microbiologic
 • Testate pentru Nichel, Crom si Cobalt
 • Fără organisme modificate genetic
 • Netestate pe animale
 • Special create pentru a minimaliza riscul de apariţie a alergiilor cutanate

Pielea noastra este prima expusa la stresul cotidian si elementele mediului:fum, poluare, radiatiile solare, sunt factori care conduc la pierderea stralucirii tenului si la accelerarea procesului de imbatranire. De aceea, cu ajutorul produselor Naturys, ne-am propus sa prevenim, sa tratam si sa avem grija de tenul Dumneavoastra prin TRATAMENTE COSMETICE PROFESIONALE pentru ingrijirea fetei.

TRATAMENTELE COSMETICE PROFESIONALE PENTRU INGRIJIREA FETEI

Tratament facial pentru hidratarea tenului

Apa este o sursă indispensabilă vieţii, un element esenţial pentru celulele pielii. Pielea deshidratată si uscată îsi pierde luminozitatea, devenind ternă și lipsită de vitalitate. Datorită tratamentului Bema cu Purextract din Malţ, Santal și Filodendron, pielea deshidratată își va recăpăta strălucirea și luminozitatea și va avea un aspect mai tonic și mai uniformizat.

Tratament facial pentru tenul sensibil

Din ce în ce mai multe persoane suferă de afecţiuni cauzate de pielea sensibilă și delicată. De aceea este foarte importantă aplicarea unui tratament care să asigure un efect decongestionant pentru a proteja în mod eficient pielea cu tendinţe de înroșire.

Tratament facial pentru purificarea tenului

Tenul gras, cu tendinţe acneice, are nevoie de o îngrijire zilnică corespunzătoare pentru a regla secreţia excesivă de sebum și a îndepărta comedoanele și punctele negre, prevenind reapariţia acestora după întreruperea tratamentului. Restabilește nivelul de hidratare și reglează secreţia de sebum în exces.

Prețuri tratamente

Poţi face o rezervare online simplu şi rapid!

aiMasaj.ro vă pune la dispoziţie cele mai bune servicii de masaj corporal şi facial!

 

Tratament facial Antiaging

Pielea lipsită de fermitate, fără tonus și elasticitate reprezintă printre primele semne ale procesului de îmbătrânire. Cu trecerea timpului pielea își pierde din strălucire și din luminozitate. Ridurile pot apărea i la vârste mai puţin înaintate, fiind cauzate de un stil de viaţă nesănătos și de stres. Tratamentele Natùrys din Colecţia Anti-îmbătrânire atenuează ridurile de expresie, lăsând pielea netedă. Sunt ideale în prevenirea procesului de îmbătrânire progresivă a pielii cauzată de trecerea timpului și de expunerea la razele UV.

Tratament Lifting pentru fata

Procesul de îmbătrânire a pielii are drept cauze atât factori metabolici (moștenirea genetică) cât și factori chimico-fizici, dar și cauze care ţin de mediul extern. Procesul de îmbătrânire este un fenomen biologic inevitabil, care se produce într-un ritm i într-un mod diferit în funcţie de patrimoniul genetic al fiecăruia. Principalele modificări morfologice și funcţionale asociate acestui proces sunt cauzate de alterarea matricei extracelulare din dermă, de o reducere semnificativă a producţiei de Colagen și de Acid Hialuronic și de o scădere a nivelului de hidratare. Rezultatul: pielea se deshidratează, își pierde elasticitatea, fermitatea, strălucirea și se ridează.

Pentru a lupta în mod eficient împotriva ridurilor cauzate de trecerea timpului, Laboratoarele de Cercetare Bema au creat ADVANCE SOLUTION LIFTING o colecţie bogată în principii active extrase din Ginseng Siberian și din boabe de Mazăre cu puternice proprietăţi de regenerare, restructurare și anti-îmbătrânire.

Salon Aimasaj Naturys 09.2016

Produse certificate

produse certificate3

Program Centru

Masaj Bucuresti

Vă asteptăm cu drag în locaţia salonului aiMasaj.ro, conform programului afişat:

Luni - Vineri: 09:00 - 21:00;
Sâmbătă: 09:00 - 16:00;
Duminică: închis.

Apelaţi: 0742.689.685


Rezervarea este valabilă numai după ce primiţi email-ul nostru de confirmare!

Rezervă Online

Pentru a va oferi servicii mai bune, www.aimasaj.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.